Az etetőhajók átadása-átvétele Budapesten az Panama etetőhajó kölcsönző és márkaszervízben , az I. kerület, Székely utca 2. szám alatt történik, egyéni megegyezés alapján, felár ellenében ettől eltérő helyszínen is történhet. A kölcsönzést megelőzően minden esetben telefonos egyeztetés szükséges, ahol megbeszéljük az átvétel és a visszaszállítás idejét, valamint a horgászat jellegét, intenzitását, helyét, hogy a hajókat felkészí­tessük az adott horgászatra az átadásig. Kölcsönzéskor a papírok kitöltése és az anyagiak rendezését követően, az etetőhajók műszaki állapotát, a bérlővel együtt ellenőrizzük, röviden elmagyarázzuk, ismertetjük a hajó működését, megfelelő használatát, valamint igény esetén ötletek, praktikák átadásával igyekszünk segí­teni a minél sikeresebb horgászatot.

A hajókat minden esetben, a bérlővel közösen leellenőrizve, üzemkész, hibátlan állapotban adjuk át, részletes műszaki felvilágosítással, használati útmutatással, felhasználói praktikákkal. Műszaki termék lévén a hajók bármikor meghibásodhatnak, legfőképp a helytelen használat, szállítás, tárolás miatt vagy egyéb körülmények miatt. A (átadáskor kifogástalan állapotú) kikölcsönzött hajók meghibásodása esetén felelősség minket nem terhel, a kölcsönzési díj nem jár vissza!

A kölcsönzés ideje alatt 24 órás telefonos segítséget biztosí­tunk, amennyiben ara szüskég van, hogy önt ne érjék váratlan helyzetek.

A kölcsönzés kezdetekor, a bérleti dí­jon felül minden esetben kauciót kell fizetni!

A kaució min. 30000 Ft, amit az épségben visszahozott hajó esetében maradéktalanul visszaadunk. A hajókat tisztán, épségben, műszakilag kifogástalan, menetkész állapotban, tőltött akkumulátorokkal adjuk át, ezért kérjük tisztán, épségben, hibátlanul visszaszolgáltatni. Késedelem esetén 10000 Ft/nap költséget számolunk fel!

A köcsönzési szerződéshez minden alkalommal szükséges a bérlő érvényes személyi igazolványa és lakcímká­rtyája, ezek hiányában nem áll módunkban a hajókat kiadni!