Klcsnzsi felttelek

 Az etethajk tadsa-tvtele Budapesten az Armada etethaj klcsnzben, az I. kerlet, F utca 10. szm alatt trtnik, egyni megegyezs alapjn, felr ellenben ettl eltr helysznen is trtnhet. A biatorbgyi Arizna tavon (Biat Carp Lake) kzvetlenl a halrhzban tvehetek a hajk s a csnakmotorok, oda kauci nem szksges. A klcsnzst megelzen minden esetben telefonos egyeztets szksges, ahol megbeszljk az tvtel s a visszaszllts idejt, valamint a horgszat jellegt, intenzitst, helyt, hogy a hajkat felksztessk az adott horgszatra az tadsig. Klcsnzskor a paprok kitltse s az anyagiak rendezst kveten, az etethajk mszaki llapott, a brlvel egytt ellenrizzk, rviden elmagyarzzuk, ismertetjk a haj mkdst, megfelel hasznlatt, valamint igny esetn tletek, praktikk tadsval igyeksznk segteni  a minl sikeresebb horgszatot.

A hajkat minden esetben, a brlvel kzsen leellenrizve, zemksz, hibtlan llapotban adjuk t, rszletes mszaki felvilgostssal, hasznlati tmutatssal, felhasznli praktikkkal. Mszaki termk lvn a hajk brmikor meghibsodhatnak, legfkpp a helytelen hasznlat, szllts, trols miatt vagy egyb krlmnyek miatt. A (tadskor kifogstalan llapot) kiklcsnztt hajk meghibsodsa esetn felelssg minket nem terhel, a klcsnzsi dj nem jr vissza!

 A klcsnzs ideje alatt 24 rs telefonos segtsget biztostunk, amennyiben ara szskg van, hogy nt ne rjk vratlan helyzetek.

 A klcsnzs kezdetekor, a brleti djon fell minden esetben kaucit kell fizetni!

  A kauci min. 30000 Ft, amit az psgben visszahozott haj esetben maradktalanul visszaadunk. A hajkat tisztn, psgben, mszakilag kifogstalan, menetksz llapotban, tlttt akkumultorokkal adjuk t, ezrt krjk tisztn, psgben, hibtlanul visszaszolgltatni. Ksedelem esetn 10000 Ft/nap kltsget szmolunk fel!

  A kcsnzsi szerzdshez minden alkalommal szksges a brl rvnyes szemlyi igazolvnya s lakcmkrtyja, ezek hinyban nem ll mdunkban a hajkat kiadni!

  •  
 

Infó: +36-70/235-49-18

         
Hívható minden nap
6:00-tól 22:00-ig

Keressen minket a Facebook-on is.


Társoldalak

# # #


 
html templates websitetemplates.net